KFL Fotografi

Modeldrømme

Dette bør du overveje inden du kaster dig ud i livet som TFP model:

Går du med en lille fotomodel i maven?
Ønsker du bare at prøve nogle grænser af?
Er det et spørgsmål om at få taget nogle fede billeder for sjov?
Uanset hvad din indgangsvinkel er til at prøve et "rigtigt" fotoshoot - eller flere - er der nogle ting du skal overveje inden du springer ud i det.

På fotoshoot - hvad skal i tasken?

1. Lip gloss (ekstra make-up). Lip gloss er et must at have med, den får dine læber til at se meget bedre ud, Og hav altid make-up med, hvis det du har på i forvejen skal rettes eller laves om.

2. Stiletter. Selvom man ikke kan se dine fødder på billedet, så giver stiletter dig en meget bedre holdning.

3. Hudfarvet undertøj. Det er altid godt at være på den sikre side hvis dit tøj er gennemsigtigt.

4. Tøj. Tag et godt udvalg med af dit klædeskab - ikke det hele, den stakkels fotograf vil gå helt i sort - men et godt sortiment af tøj du føler dig godt tilpas i, fræk/lækker - alt efter hvad set-up'et er for shootet :-)

5. Mad og drikke. Det er vigtigt at have lidt mad og vand med, da man aldrig ved hvor lang tid et shoot kan tage, og der faktisk bruges mere energi og kræfter end man lige tror. Mange fotografer er flinke til at huske en cola og en pakke chokoladekiks, men ikke alle - og så kikser den af og til for de flinke :-)

6. Kontrakter. Det er som regel fotografen der sørger for en kontrakt, men sørg for at have en std. kontrakt (eller flere) i tasken hvis fotografen skulle glemme det.

7. Visitkort. Bruger du visitkort er det en god ide at have et eller flere med (alt efter om det er et soloshoot eller et event med mange fotografer/modeller/MUA'er. Det er en smule dyrere, men har du mulighed for, få lavet et med portrætbillede på, så er det lettere for fotograf og Mua at huske dig.

8. Accesories. Hav altid nogle smykker, hårbånd, div. brocher, øreringe m.m. med så du ikke ser alt for "bar" ud. (Det er ikke et must til alle billeder, men til nogle er det rigtig fedt)

9. Underholdning. Er der flere modeller end dig til et shoot så hav en bog, Mp3 afspiller, eller andet der kan underholde dig imens du venter.

10. Fugtighedscreme, hårbørste, hårlak, elastikker. Tør hud og ustyrligt hår er uhyggeligt træls under et shoot, så tingene er guld værd hvis du skal ændre håret under et shoot.