KFL Fotografi

Er du min kommende model?

Jeg  er  altid  på  udkig  efter  nye modeller  til  studie  og  på  forskellige  locationer.

Hvis du er interesseret er du velkommen til at kontake mig ved at udfylde min kontaktformular, eller kontakte mig på telefon 21 68 80 43.
Jeg stiller ikke de mange og store krav til dig, udover at jeg forventer at du er seriøs og kan overholde en aftale.
Om du er rutineret eller helt ny betyder ikke noget for mig, jeg arbejder meget gerne med helt nye modeller og hjælper gerne med poseringer og vejledning så vi sammen opnår de bedste billeder.

Som fotograf bruger jeg tid på at finde locatoner og finde det bedste tidspunkt på dagen hvor jeg har det bedste lys på locationen, og ejg er sikker på at du som model også bruger tid på at forberede dig til et fotoshoot, så vi begge kan yde vores bedste og dermed også få de bedste resultater.

Du er altid velkommen til at kontake mig hvis du har spørgsmål eller der bare lige er noget du er kommet i tvivl om, heller det end at du går og bliver usikker på et eller andet
Du skal også vide at her er du altid velkommen til at have en veninde eller en ven med i studiet, her handler det om tryghed, for det er kun når du som ny model er tryg at vi kan få de bedste billeder af dig.

Som tidligere nævnt så stiller jeg ikke de store krav til dig som ny model, dog er det en fordel hvis højde og vægt passer nogenlunde sammen.

Efter fotograferingen laver vi sammen en TFP aftale så vi begge ved hvad der er aftalt og så vi begge kan huske det i fremtiden.
Hvis du skulle være under 18 år er det et must at du har en af dine forældre med under fotograferingen, samt at en af dine forældre er klar til at underskrive TFP aftalen.

Hvis dette er noget for dig kan du udfylde kontaktformularen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.