KFL Fotografi

Præsentation af KFL Fotografi IMG 0024R Medium                                                                                                                                                            

Fotografering har lige siden skoletiden været en stor interesse, og igennem rigitg mange år levede jeg sammen med mit kamera og fotograferede stort set alt hvad jeg kunne komme i nærheden af.

Min bopæl var Slagelse og det var mens at man fotograferede analogt og først kunne se sine negativer når filmen var fremkaldt og man først kunne se sine billeder når de var fremkaldt mørkekammeret.
Det er blevet noget nemmere i dag hvor man kan se sine billeder allerede når man har trykket på udløseren og billedet vises i kameraets display.

Jeg er i dag blevet noget ældre og fotografere som alle andre digitalt, har jeg mit eget lille studie i Skælskør og mine motiver spænder vidt, lige fra naturen til portræt og modelbilleder i studiet, og specielt til modelbillederne søger jeg hele tiden nye modeller der har lyst til at være med til at inspirrere til nye ideer og spændende nye billeder.

Mange af mine billeder biver redigeret med næsnom hånd, altså ikke noget vildt og voldsomt, men måske der lige er en enkelt detalje der skal rettes så billedet bliver endnu bedre.